Lollywafel Baker huren


Is het een Lolly? Is het een Wafel? Het is Lekker!


ls je iets wilt dat echt speciaal is, dan huur je een ‘Lolly Wafel Maker’ in Den Haag en omgeving alleen bij Partyspullen Huren te huur. Met deze professionele machine maak je 90 wafels per uur. Fantaseer er maar op los met toppings, poedersuiker, honing, spikkels niets is te gek!

5 toptips voor topping!

Wafels met gesmolten chocolade en spikkeltjes
De ultieme kinderwafel (maar stiekem vinden volwassenen hem ook heel lekker). Smelt wat chocolade (puur, melk of wit) au bain-marie en verdeel dit met een lepel over de wafels. Strooi daar wat spikkeltjes (ook wel musketzaad of discodip genoemd) over en het feest is compleet!

Wafels met kersencompote en chocoladeschaafsel
Doe voor de kersencompote 250 gram ontpitte (diepvries)kersen met 1-2 eetlepels suiker in een steelpannetje en breng deze al roerend aan de kook. Laat dit ongeveer 5 minuten zachtjes pruttelen. Meng 2 theelepels maïzena met 1 eetlepel water en giet dit al roerend bij de kersen. Breng de compote al roerend nog even kort aan de kook en zet het vuur dan uit. Laat de kersencompote afkoelen voor gebruik en garneer de wafels met wat chocoladeschaafsel.

Wafels met gekarameliseerde appel en vanille-ijs
Maak de gekarameliseerde appel volgens dit recept en serveer ze met een bol vanille-ijs. Als je het lekker vind kan je er ook nog wat geroosterd amandelschaafsel overheen strooien.

Wafels met aardbeien en slagroom
De klassieke combinatie, maar altijd een succes! Maak de aardbeien schoon en halveer ze. Klop 250 milliliter op met 30 gram suiker. Verdeel de aardbeien over de wafels, schep er wat slagroom op en bestuif de wafels licht met poedersuiker.

Wafels met Nutella, banaan en hazelnoten
Verwarm wat Nutella au bain-marie zodat deze iets vloeibaarder wordt. Snijd een banaan in plakjes en bedek de wafel daarmee. Verdeel de Nutella daar overheen en bestrooi de wafels tot slot met wat grof gehakte geroosterde hazelnoten.
bron: www.rutgerbakt.nl


knop2
Chocoladefontein huren


Ballonnenpomp  te huur voor slechts €5,- alleen in combi met minimaal één ander apparaat
Pomp in korte tijd al je ballonnen op. En…. al je ballonnen even groot.

Limonade / Bierglazen per 24 te huur voor slechts €5,-
alleen in combi met minimaal één ander apparaat
Veilig verpakt in een glazenkrat, wel na afloop even afwassen en droog terugzetten in de krat.
Voor €4,- extra doen wij met alle plezier de afwas voor je.