Hotdogmachine huren?

Als je een feest hebt met een Amerikaans thema of je wilt naast de Suikerspin en Slush iets hartigs, huur dan een Hotdogmachine. We hebben twee types machines, een traditionele machine en een Roller-Grill.

Traditionele hotdogmachine

De traditionele machine ziet er leuk uit met z’n ronddraaiende carrousel, net als in het circus of op de kermis! Als je de hotdogs ziet draaien in deze machine krijg je gelijk trek in zo’n geurige hotdog! Je kunt iedere vijftien minuten 18 grote of 36 kleine hotdogs opwarmen.

Huurprijs hotdogmachine € 45,-
Huurprijs broodjeswarmer € 10,-

Hotdog Roller Grill. Onderste foto.

Leg de worstjes op de ronddraaiende staven en ze worden mooi gelijkmatig warm. Deze machine werkt sneller dan de Hotdogmachine. Dus als je meer hotdogs in minder tijd moet maken is dit een goede oplossing.
Huurprijs Roller Grill € 45,-
 

Contact

Partyspullen huren
van Zegwaardstraat 210
2274 VM Voorburg
Bezoek alleen op aanvraag

06-53680015
Wil je dat wij de bediening van de machines doen?

Wil je dat wij de bediening van de machines doen?

Geplaatst op: 2019-08-26

Als je geen zin of geen tijd hebt om je gehuurde Funfood Machines te bedienen kun je bij ons ook personeel bij de machines inhuren.

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.