Springen... Energie, Plezier met je Vriendjes!!!

Wat is er nou leuker dan springen op een springkussen? Bij ons huur je voor € 55,- al een echt springkussen! Wij hebben drie soorten kussens: een Prinsessen kussen, een kussen met leuke kleuren en een kussen met een Candy Thema. De kussens kunnen binnen en buiten gebruikt worden. 

De Springkussens "Princess" en 'Rainbow" kosten ieder € 55,- per dag. Er kunnen acht kids tegelijk op springen. De afmeting is 4,5 bij 3,3 meter. De hoogte is 3,5 meter.

ook hebben we een SuperOrigineel Springkussen met een "Candy" thema. Dit Springkussen is net op de markt en zul je dus nog nergens gezien hebben. Ben jij de eerste die dit kussen op jouw feestje heeft? Dit kussen kost € 120,- per dag. er kunnen 10 kids tegelijk op spelen. de afmeting is 4,5 bij 4 meter. De hoogte is 3,5 meter. In dit kussen kun je springen, klimmen én glijden! Wauw!!!

 

De Prinsessen en Rainbow kussens passen in de meeste auto's van het type, stationcar, SUV, bestelwagen.     Voor het Candy kussen is een bestelwagen of busje nodig. Onze kussens zijn nooit ouder dan één jaar en zijn voorzien van officiele veiligheids certificaten. Wij verhuren alleen kussen met een dak, omdat dit veel veiliger is voor jouw kids en hun vriendjes.  Door ons laten bezorgen en neerzetten kan natuurlijk ook. informeer naar onze bezorgkosten.

Contact

Partyspullen huren
van Zegwaardstraat 210
2274 VM Voorburg
Bezoek alleen op aanvraag

06-53680015
Wil je dat wij de bediening van de machines doen?

Wil je dat wij de bediening van de machines doen?

Geplaatst op: 2019-08-26

Als je geen zin of geen tijd hebt om je gehuurde Funfood Machines te bedienen kun je bij ons ook personeel bij de machines inhuren.

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.