Springkussens Sara Abraham opblaaspoppen en Geboorte Figuren.

Wat is er nou leuker dan springen op een springkussen? Bij ons huur je voor € 69,- al een echt springkussen! Wij hebben drie soorten kussens: een Prinsessen kussen, een kussen met leuke kleuren en een kussen met een Candy Thema. De kussens kunnen binnen en buiten gebruikt worden. 

De Springkussens "Princess" en 'Rainbow" kosten ieder € 69,- per dag. Er kunnen acht kids tegelijk op springen. De afmeting is 4,5 bij 3,3 meter. De hoogte is 3,5 meter.

Ook hebben we een SuperOrigineel Springkussen met een "Candy" thema. Dit kussen kost € 120,- per dag. er kunnen 10 kids tegelijk op spelen. de afmeting is 4,5 bij 4 meter. De hoogte is 3,5 meter. In dit kussen kun je springen, klimmen én glijden! Wauw!!!

nieuw in ons assortiment is een "Bubble Board" een vierkant van vier bij vier meter gevuld met schuim! Hoe Cool is dat deze zomer! Nu voor slechts €95,- per dag! Inclusief schuim, voor een uur schuimplezier! Extra schuim koop je voor slechts € 10,- per drie kwartier schuimplezier  

Springkussens huren Springkussen huren
Springkussen partyspullenhuren.nl

 

Sarah, Abraham en Baby.

Als een vriend, collega of familielid vijftig wordt, dan huur je natuurlijk een Sarah of Abraham. Deze opblaasfiguren zijn vier meter hoog en worden geleverd met blower en alles wat nodig is om ze goed neer te zetten in de tuin of op straat. Neerzetten is eenvoudig en doe je binnen tien minuten! Geen zin om het zelf neer te zetten? Vraag naar onze gunstige bezorg en neerzet tarieven. Huurprijs € 45,- per dag.

Bij de geboorte van je baby mag de hele buurt natuurlijk meegenieten, van dit bijzondere moment!  Huur een Super grote opblaas Baby of Ooievaar. Hij / Zij staat binnen tien minuten in je voortuin. We hebben natuurlijk de keuze uit een jongen of een meisje. Huurprijs € 49,- voor drie dagen.

 

Contact

Partyspullen huren
van Zegwaardstraat 206
2274VM Voorburg
Bezoek alleen op aanvraag

06-53680015
Wil je dat wij de bediening van de machines doen?

Wil je dat wij de bediening van de machines doen?

Geplaatst op: 2019-08-26

Als je geen zin of geen tijd hebt om je gehuurde Funfood Machines te bedienen kun je bij ons ook personeel bij de machines inhuren.

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.