Suikerspinmachine huren


Superleuk voor tijdens een feestje of als traktatie!

Party Machine: dit is de goedkoopste Suikerspinmachine in onze range perfecte machine voor feestjes waar je niet meer dan vijftig suikerspinnen nodig hebt. De kids hoeven niet lang te wachten, want die vijftig suikerspinnen zijn zo gemaakt.
Huurprijs €35,- inclusief vijftig mooie suikerspinnen.

Floss Boss: moet je op je feest honderd, tweehonderd of nog meer suikerspinnen maken? Dan is deze betrouwbare machine de beste keuze. Zeer geschikt voor scholen, verenigingen, beurzen…….. eigenlijk overal waar je snel heel veel vrienden wilt maken.
Huurprijs €45,- inclusief vijftig mooie suikerspinnen.

Gold Medal: Moet je écht productie draaien? Dan kom je niet onder deze krachtpatser van Amerikaanse makelij uit. Met deze machine kun je uren achter elkaar suikerspinnen draaien. Door de grote aluminium bak heb je alle ruimte om supergrote suikerspinnen te maken. net als op de kermis!

Huurprijs €55,- inclusief vijftig mooie suikerspinnen.

De prijzen zijn inclusief suiker (Roze, blauw of oranje) en stokjes voor 50 suikerspinnen.

Meer dan 50 suikerspinnen? Per 50 suikerspinnen extra € 9,-

Geschiedenis van de suikerspin en suikerspinmachine

Er zijn verschillende mensen die claimen de uitvinder te zijn van gesponnen suiker als snoepgoed. Wat we zeker weten, is dat de elektrische suikerspinmachine voor het eerst gepatenteerd is in 1899, om precies te zijn op 31 januari. John Wharton en William Morrison uit Nashville ontwierpen een machine die het mogelijk maakte om suiker door middel van centrifugale kracht tot zijde-achtige draden te spinnen.

Een jaar later ontving Thomas Patton een apart patent op het bereidingsproces van cotton candy. Toen Wharton en Morrison hun machine introduceerden, was dit een revolutie. Het werd een wonder der wetenschap genoemd. De machines van toen waren nog niet erg betrouwbaar, in 1949 kwam daar verandering in toen de suikerspinmachine verder gemoderniseerd werd.
Tegenwoordig bestaan er niet alleen professionele kermisuitvoeringen, je kan thuis ook een suikerspin maken.
Dat is niet alleen interessant voor thuisgebruik, maar ook bijvoorbeeld voor restaurants of ijssalons. Net als de machines heeft de naam een evolutie ondergaan. Van oorsprong was de naam fairy floss en de Engelsen noemden het candy cotton. Bij ons in de lage landen werd dit snoepgoed rond 1908 eetbare watten genoemd.

De Amerikanen zijn dermate gek op dit snoepgoed dat ze er een officiële feestdag voor hebben: 7 december is het Cotton Candy Day.

bron: http://www.saisonnier.net/index/saisonnier/patisserie_desserts/alles-over/confiserie/_cms_/cid/135/id/257


Popcornmachine huren
knop5

Ballonnenpomp  te huur voor slechts €5,- alleen in combi met minimaal één ander apparaat
Pomp in korte tijd al je ballonnen op. En…. al je ballonnen even groot.

Limonade / Bierglazen per 24 te huur voor slechts €5,-
alleen in combi met minimaal één ander apparaat
Veilig verpakt in een glazenkrat, wel na afloop even afwassen en droog terugzetten in de krat.
Voor €4,- extra doen wij met alle plezier de afwas voor je.