Aggregaten en Disco effecten, jouw feest in de spotlights!

Stroom op je locatie nodig? een Aggregaat biedt de oplossing

Aggregaat 2,5 Kw Huurprijs € 49,-

Deze benzine aggregaat levert 2500 Watt aan stroom. Als je bij ons gehuurde machines op een aggregaat wilt aansluiten, informeer bij ons welke aggregaat hiervoor het beste geschikt is. De tankinhoud is 18 liter. Het verbruik is 1,7 Ltr/Kwh. Voor deze aggregaat gelden extra huurvoorwaarden: 1) Borg is €200,- 2) Deze aggregaat wordt altijd door ons bezorgt. bezorgkosten voor Den Haag en omgeving zijn € 40,- ( € 20,- brengen en € 20,- ophalen) 

Aggregaat 5,5 Kw Huurprijs € 59,-

Deze benzine aggregaat levert 5500 Watt aan stroom. Als je bij ons gehuurde machines op een aggregaat wilt aansluiten, informeer bij ons welke aggregaat hiervoor het beste geschikt is. De tankinhoud is 28 liter. Het verbruik is 2,7 Ltr/Kwh. Voor deze aggregaat gelden extra huurvoorwaarden: 1) Borg is €300,- 2) Deze aggregaat wordt altijd door ons bezorgt. bezorgkosten voor Den Haag en omgeving zijn € 40,- ( € 20,- brengen en € 20,- ophalen) 

Waar is dat feestje?? Voor een gigantisch discofeest huur je bij ons verlichting en lichteffecten. De lichteffecten zijn allemaal voorzien van LED lampen, deze gebruiken weinig stroom en hebben toch een krachtige lichtopbrengst. Hierdoor worden de lampen ook niet heet, dus extra veilig voor kinderhandjes.

Partypakket: huur je vier lichteffecten en een kleine rookmachine. Dan betaal je maar € 65,-

Discolampen huren

Rookmachine

Huurprijs € 15,-
Kleine rookmachine geschikt voor thuis of feestzaal. Inclusief 1/2 liter rookvloeistof. Dit is voldoende voor een hele avond.

Bellenblaasmachine

Blaast lekker veel bellen op de dansvloer. Ook geschikt voor een Fotomodel of Mannequin feestje. Inclusief 1 Liter bellenvloeistof.
Huurprijs bellenblaasmachine € 19,-

Spiegelbol met spot

Huurprijs € 15,-
De 70’s en 80’s herleven met deze spiegelbol, maar ook op een hedendaagse discoparty onmisbaar. Laat honderden lichtstralen de ruimte vullen. Inclusief motor en spot.

ZigZag

Huurprijs € 19.-
Met dit lichteffect verandert de hele woonkamer in een discotheek vol bewegend licht. Dit lichteffect heeft een ingebouwde microfoon en beweegt mee met de muziek.

Stroboscoop

Huurprijs € 9,-
Snelle flitser van 150 watt. Geschikt voor thuis of kleine feestzaal.

Naast leuke lichteffecten is een goede basisverlichting onmisbaar op ieder discofeest. Deze krachtige led-lampen verbruiken weinig stroom.

Dwarsbalk met vier professionele spots op een statief

Voorzien van veel looplicht-programma’s die, door een ingebouwde microfoon, op de  maat van de muziek hun werk doen.
Huurprijs € 35,-

 

Contact

Partyspullen huren
van Zegwaardstraat 206
2274VM Voorburg
Bezoek alleen op aanvraag

06-53680015
Wil je dat wij de bediening van de machines doen?

Wil je dat wij de bediening van de machines doen?

Geplaatst op: 2019-08-26

Als je geen zin of geen tijd hebt om je gehuurde Funfood Machines te bedienen kun je bij ons ook personeel bij de machines inhuren.

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.