Culinair.. jouw gerechten zien er nu nóg lekkerder uit!

Chaving Dishes

Pak maar wat je lekker vind met deze mooie Chaving Dishes! De Warmhoudbakken kunnen verschillend ingedeeld worden met één groot vak of meerdere kleine vakjes voor kleinere gerechten of vlees. De bakken worden warm gehouden door geurvrije brandbare gel en een onderbak met heet water. Au Bain-Marie, dus geen ontsierende stroomkabels op jouw mooi opgemaakte buffet tafel.

Tip: vul één van de onderbakken niet met warm water, maar met ijskoud water en ijsblokjes. Zo blijft het dessert en fruit heerlijk koel.

Huurprijs per Chafing Dish € 9,95 inclusief gel-branders.

Buffet benodigdheden huren

Soep Warmhoudketel

In deze ketel hou je tien liter soep warm. Ook geschikt voor Chocolademelk of andere warme dranken. Let op: de inhoud moet al goed warm zijn, de ketel is niet geschikt om dranken op te warmen.
Huurprijs soep warmhoudketel € 19,-

Soep Warmhoudketel huren

Koffie percolator

Op je feest of receptie veel verse koffie nodig? Dan huur je natuurlijk een koffiepercolator. Binnen drie kwartier heb je tien liter geurige koffie. Al je gasten ruiken dat jouw koffie vers gezet is! Je hoeft de machine niet op een waterleiding aan te sluiten. Je vult de machine met water, voegt grof gemalen koffiebonen toe en de machine doet de rest. Het apparaat kan ook gebruikt worden om heet water te leveren voor het bereiden van warme dranken.
Huurprijs koffie percolator € 29,-

Koffie percolator huren

Contact

Partyspullen huren
van Zegwaardstraat 206
2274VM Voorburg
Bezoek alleen op aanvraag

06-53680015
Wil je dat wij de bediening van de machines doen?

Wil je dat wij de bediening van de machines doen?

Geplaatst op: 2019-08-26

Als je geen zin of geen tijd hebt om je gehuurde Funfood Machines te bedienen kun je bij ons ook personeel bij de machines inhuren.

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.