Hotdogmachine of Aardappel-Twister Huren?

Als je een feest hebt met een Amerikaans thema of je wilt naast de Suikerspin en Slush iets hartigs, huur dan een Hotdogmachine of een aardappel twister. Net als in het pretpark!

Traditionele hotdogmachine Huurprijs € 55,-

De traditionele machine ziet er leuk uit met z’n ronddraaiende carrousel, net als in het circus of op de kermis! Als je de hotdogs ziet draaien in deze machine krijg je gelijk trek in zo’n geurige hotdog! Je kunt iedere vijftien minuten 18 grote of 36 kleine hotdogs opwarmen. Huurprijs hotdogmachine € 55,-broodjeswarmer € 10,-

 

Hotdogmachine huren

 Aardappeltwister Huurprijs € 29,-

Met deze aardappeltwister (Aardappelspiraal) snij je in een handomdraai zelf de lekkerste aardappeltonados. iedereen kan het! Gebruik vaste aardappels die niet kruimig zijn, maak de twister en bak ze drie minuten in de frituur op 180 graden. even kruiden erover en klaar is je twister. Smullen maar! Je krijgt er veertig stokjes en kruiden bijgeleverd, voor veertiig Twisters.  Wil je er een frituur bij huren? Dat kan natuurlijk. Een professionele frituur voor vijftien liter olie kost € 27,- p/dag.

Contact

Partyspullen huren
van Zegwaardstraat 206
2274VM Voorburg
Bezoek alleen op aanvraag

06-53680015
Wil je dat wij de bediening van de machines doen?

Wil je dat wij de bediening van de machines doen?

Geplaatst op: 2019-08-26

Als je geen zin of geen tijd hebt om je gehuurde Funfood Machines te bedienen kun je bij ons ook personeel bij de machines inhuren.

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.